Touha

Touha

Anotace: ...

Večer přechází v noc,
jsem tu sama moc.
Chybíš mi tu kocourku,
chtěla bych se přitulit na chvilku.
Cítit teplo tvého těla,
které mám tak ráda.
Já chci tě moc,
milovat se s tebou celou noc.
Celá se ti odevzdat,
lásku svou ti darovat.
Dělal by jsi si co bys chtěl,
mé svolení při všem měl.
Chci tě cítit v sobě,
v noci plné vášně.
ráno se probudit ve tvém náručí,
vědět, že to nikdy neskončí.
Autor šášátko, 14.11.2008
Přečteno 393x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí