Nekonečný příběh

Nekonečný příběh

Anotace: žádný

Prožij se mnou na křídlech ten nekonečný příběh,
stále tak stejný,
stále tak jiný.
Láska má neskutečnou sílu,
ještě neztrácej víru.
Tak jen nestůj a za ruku mě vem,
já chci cítit že to není sen,
právě přichází den.
Prožij se mnou na křídlech ten nekonečný příběh,
v máji čí v září,
komu na tom záleží,
hlavně když nám náleží.
Autor Skalka, 14.11.2008
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí