okouzlená II

okouzlená II

Anotace: ... opět a zas ... okouzlená :-)

*

Pluješ si tmou
a já jsem opět okouzlená
tebou,
tvou krásou,
tvým zářivým světlem.

Ulehání mi zkrášlí
polštář z mozaiky vášní,
kde setkavám se s tebou
na hranici mezi iluzí a realitou.

Jako iluze ta krásná fata morgána
svádí realitu k vášnivému tanci
drzíš mě v náruči.
Jsem zcela zahalena do tvé stříbrné aury.
Tančíme nocí až do prvního kokrhání.

Pomalu mi mizíš v ranních červáncích
a já myslím na kouzelnou mandalu
tvých tajuplných příchodů
a odchodů.

Obdařen mou svobodou
láskyplně se ke mě vracíš …

Těším se na další myšlenku od tebe …

*
Autor nrocinu Jednorožec, 14.11.2008
Přečteno 338x
Tipy 5
Poslední tipující: hezule, Triffid Kolbe, Jalisca, Bíša, Ctěný pán
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...zkus to při dalším úplnku ;-)
... Andělé jsou stále s tebou, jen je ješte nedokázeš vnímat.
Sestup do svého srdce, tam je najdes :-)

19.11.2008 14:38:00 | nrocinu Jednorožec

Moc hezké, vyzařuje z toho ne jenom to všeobjímající světlo, ale také radost. Musím říct, že bych také někdy moc ráda komunikovala s anděly:)

18.11.2008 15:26:00 | Sunny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí