Zas a jen kvůli tobě

Zas a jen kvůli tobě

Anotace: S kluky je trápení a to bolí, tohle je další básnička o tomhle...

Po tváři mi zase tečou slzy,
kvůli tobě
zas a jen kvůli tobě.
Chováš se ke mně jako k cizí
o objetí, o pohlazení i o polibek musím skoro žebrat.
Mé srdce bolí,
trýzní mě bodavou, řezavou bolestí-
protože tě miluje.
Říká mi, že mě také miluješ…
Tak proč to nedáváš znát,
proč mi neřekneš miluji tě,
proč už mi tahle slova neříkáš.
Sedím ve své posteli,
na sobě noční košili,
cos ji na mě měl tak rád,
v ruce držím a k srdci tisknu plyšáka, cos mi ho dal.
Sedím ve své posteli
a píši tuto báseň,
kapou na ni slzy.
Sedím ve své posteli,
A srdce mi říká miluji tě-jen tebe,
opět brečím-zas a jen kvůli tobě,
vzpomínám na krásné chvíle-strávené jen s tebou,
chci aby se vrátili-a tys byl se mnou,
bojím se budoucnosti-zas a jen kvůli tobě.
Mám strach,
že z tvých rtů splyne slovo konec,
jediné slovo-rozervalo by mé srdce na kusy-
a každý ten kousek by patřil jen tobě…
Autor Monika Lily Serena, 14.11.2008
Přečteno 387x
Tipy 10
Poslední tipující: Dark Angelus, Mademoiselle Drea, STIMPRE, jedam, Paulín, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

cítiť v tom bolesť...

22.02.2009 18:10:00 | Mišiačik

Znám takové zklamání, srdce rozervané na kusy, ale jiný ho zase poslepoval zpět, jen jeden kousíček nemohl najít. Byl to kousek, který zůstal v kapse toho druhého. Po takových ranách ztrácí naše srdce svoji pevnost a stává se zranitelnějším... Bohužel.

02.01.2009 13:17:00 | Mademoiselle Drea

Moc dojemná básnička o nešťastné lásce...
Děvče hlavu vzhůru, zase bude líp.

14.11.2008 21:01:00 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí