Vidím tvou pravou krásu

Vidím tvou pravou krásu

Anotace: Už nejsem slepý...

Vidím tvou pravou krásu,
vypadáš jak anděl,
jsi užasná tak,
že tě musím mít rád.
Vidím tvou pravou barvu,
už nejsem slepý,
vidím tvou pravou krásu,
kterou světu skrýváš.
Autor Ian Hart, 14.11.2008
Přečteno 407x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí