Co když je to čas?

Co když je to čas?

Anotace: Volný proud myšlenek, bez smyslu...

O čem sní rozechvělá dívka,
když večer se přiblíží?
Že svítání jí dává dar,
že ona vzlétne jako pták...
Ta snaha pohnout větrem,
hodinou i slovem...

Ovládá, ten, který říká ne,
mlha, která láme den,
stín a jeho bouře...
To tě nudí?

Čekat na Tebe...
Ne...
Jen pochopit,
že nepřítel nemá hlas.

Zabraň mi v lásce k jinému,
zabraň mi.
Není to má chyba,
je to má volba...

Čekat na tebe,
souží mne...
Ale odolávat
všem těm NE...

Ztrácím hlas,
když jsem u tebe...
Pochop,
co když je to čas, kterému chybíme?

Není to ten, jemuž věříme...
Pochop jen, že je to čas,
jenž nás spojil;
a ve spánku je to láska.
Ó jak jemný je její dotek !

Laskavé pravdy opouštím

Už je pozdě uvěřit...
Autor somewhere, 14.11.2008
Přečteno 395x
Tipy 3
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI, Kateway
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nepride mi to bezesmyslu

29.05.2010 22:50:00 | 4LJFilip

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí