Uvědomování

Uvědomování

Anotace: Co psát... Je to zbytečné... pokud to pochopíte... pochopítea pokud ne tak klidně kritizujte... :-) Čekám na to...

Níčím věci kolem sebe,
přitom chci mít jen tebe.
Nemůžu tě však mít,
snad mělo to tak být.

Teď smutkem utapím se,
bojím se, potápím se.
Strach mnou prochází,
zdá se, neodchází.

Snažím se v noci usnout,
nemůžu rukou ani pohnout.
Zdá se mi o nás jen,
bojím se aby to nebyl sen.

Miluju jen tebe,
však také sebe.
Autor Necro Immortalis, 15.11.2008
Přečteno 320x
Tipy 2
Poslední tipující: Egretta, lecrecia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí