Mluv tiše

Mluv tiše

Anotace: ---

Jen šeptej dál
v tom temném závoji,
co přikryl naše touhy a představy,
jenž se dnem zaniknou a nás dva rozpojí…

Mluv tiše milý příteli,
mám strach z probuzení.
Jen nech mě dál v bázlivém opojení,
kde nebojím se odsouzení…

Jen šeptej, příteli múz,
šeptej ta slova nevyslovených hrůz.
Ta slova, která do ticha křičí;
my dva je známe a TO mě ničí!

Tak šeptej dál,
ty vrahu bez hříchu !
Jen šeptej dál,
já budu potichu !
Autor somewhere, 15.11.2008
Přečteno 404x
Tipy 7
Poslední tipující: 4LJFilip, Lioness, UCET KE ZRUSENI, Lilly Lightová, Agniezka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST, krásně vylíčené. Moc pěkné ;)

31.01.2009 15:29:00 | Lilly Lightová

Znám tuhle situaci...

23.11.2008 14:05:00 | rybí prdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí