Bolí to ...

Bolí to ...

Anotace: Někdy se přistihnu, že moje mysl bloudí někde daleko ... je u Tebe!

Na plátcích růží chci spočinout,
milého v posteli neminout.
Proveď mě milenců údolím,
ať už mě srdce z lásky nebolí.

Vidím Tě všude a často,
chci polibků na desítek, na sto.
Chci být s Tebou, být Ti oporou,
chci provázet Tě životem s pokorou.

Nemohu Tě z hlavy své dostat,
nemohu na Tebe myslet přestat.
Uvědomuji si, že spěji k zatracení,
oba jsme v řece lásky utopeni, ztraceni ...

Lžu, vymýšlím si, podvádím,
ani nevíš, jak se za to nenávidím.
Dělám to vše ve jménu lásky naší,
to s Tebou jsem na světě nejradši ...

Lásko, chovám k Tobě city nejryzejší,
nenajdeš ryzejší v celé zemi zdejší ...
Chci vykřičet naši lásku do světa celého,
snad nepotká nás nic špatného, zlého ...
Autor ona_a_on, 15.11.2008
Přečteno 500x
Tipy 1
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádhená básen´ máš talent a city křehké jak nově narozené poupě..

15.11.2008 19:37:00 | Krysinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí