Jsme

Jsme

Anotace: Láska, není jen vůz naložený kamením, je to i louka plná květin.

Večer dýchl do vln Vltavy,
a šumící splav přimáší půlnoc.
Pod večerní lampou tichá slova mlčí ticho,
jsi ke mě přitisklá,
proplétáš se mnou,
vstupuješ do mého srdce,
svými ústy ochutnáváš můj úsměv,
a měsíc nad námi nás osvětluje.

Žluté listí padá pod noční lampu,
Vltava šumí lásku,
podzim voní řekou,
jsme sousoší přítomnosti,
nekonečný cit budoucnosti,
vteřina na dlani času.
Autor Hombre, 15.11.2008
Přečteno 513x
Tipy 2
Poslední tipující: Jin
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné.

15.11.2008 21:41:00 | Jin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí