Odejdi

Odejdi

Anotace: .

Jsi ďábel nebo bůh
Jsi země nebo vzduch

jsi mojí láskou
nebo prokletím?
Vrátila ses,už po třetí.

Nevím jestli ještě dokážu věřit
Znám už tvé sklony
Další klam už nemohu přežít
Nechci dopadnout jako v loni

Jsi jak vlaštovka
Nebo krkavec snad?
Mám tě milovat
Nebo raději se tě bát

Už nepustím tě do mého nitra
Už nedovolím ti užírat mojí hrdost
Teď odejdi nevracej se ani zítra
Už nechci už ne mám tě dost!
Autor Barci, 15.11.2008
Přečteno 284x
Tipy 3
Poslední tipující: Caracol, Tacca, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Niki má pravdu, ale srdíčko se něky poslechnout nedá

16.11.2008 22:29:00 | Caracol

2x do stejné řeky nevstoupíš... první věta, která mne napadla.

15.11.2008 23:56:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí