Jen slova nestačí

Jen slova nestačí

Anotace: (Jar) 28.7.2005

Sbírka: Od A do Z

Když dva nemají slov
pro skládání vět..
Když sebemenší zlo
očerní jim svět..

Když dva nemají hlas
a nebo neslyší,
snad dopřeje jim čas
i slůvko nejtižší.

Když dva nemají srdce
nebo ho nemá jeden z nich,
nemůžou jejich ruce
podat ve chvílích nejtěžších.

Když dva nemají rozum-
jsou tedy oba blázni,
když dávaj pít víno kosům..
nevadí, jsou šťastní!

Když oba mají srdce
a přes rty tlustou pásku,
nemusí nést trpce,
že spolu našli lásku.

A že neslyší slova?
Že neumí je povědět?
Vše vždycky,rád a znova
poví jen tichý srdcí tep.
Autor Mia, 13.09.2005
Přečteno 478x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta se ti moc krásně povedla!

13.09.2005 17:19:00 | Krtica

Jednoduché, ale milé.

13.09.2005 16:13:00 | nadinka1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí