Láska je dar

Láska je dar

Anotace: Lásko, tolik Tě miluji ...

Bože, dar překásný jsi mi dal,
dny klidné mi tím nadobro vzal!
Proč podaroval jsi mě něčím takovým,
když stejně nemohu být s milovaným ...?

Ne, nechci abys myslel, že jsem nevděčná,
děkuji za dar lásky, dlouho jsem byla netečná!
Věřím, že to byl dar, který nemusím vrátit,
nechci nikdy tuhle lásku zahodit, ztratit!

Vážím si toho, bylo to od Tebe nádherné gesto,
ale dovol mi bát se o lásku, pochybovat přesto ...
Ptám se proč já byla vybrána, vyvolena,
proč mně byla taková láska dovolena?

Co budeš chtít na oplátku, co mám vykonat?
Před vděčností nemám potřebu někam se schovat ...
S hlavou vztyčenou přijímám svůj osud,
tys věděl jak lásky prázdný byl dosud ...
Autor ona_a_on, 16.11.2008
Přečteno 399x
Tipy 1
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí