Vejdi do mých snů

Vejdi do mých snů

Anotace: Proč to musí být tak těžké?

Když už nemohu být stále s ním,
když jsem vzhůru, když bdím.
Chci, aby mne navštěvoval každou noc,
myslím ve snách, aby mu byla dána ta moc.

Uléhala bych do postele s vědomím,
že přijde a já prožiji nádherný příběh s ním.
Tak bylo by jednodušší překlenout ten čas,
kdy až ráno v práci se uvidíme znovu a zas.

Chci si pamatovat každý takový sen,
byl by o lásce, o něm a mně jen.
Představuji si, jak blaženě ze sna se usmívám,
to se určitě milujeme, nejsem sama, on není sám.

Ve snu bych mu pak mohla říci úplně vše,
že bez něj chřadnu, že není mi nejlépe, že je mi zle ...
Stále ještě nevíte, co chtěla bych mu říct tak důležitého?
MILUJI TĚ! Chci stát po boku Ti do konce života celičkého ..
Autor ona_a_on, 16.11.2008
Přečteno 623x
Tipy 6
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, NikitaNikaT., Bíša, jedam
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Je to zamilovaná básenka, plná touhy, chtíče po lásce a její přítomnosti... tak co v tem brání???

16.11.2008 21:26:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí