Toť otázka ...

Toť otázka ...

Anotace: Je to pár veršů navazujících na mou básničku "Tenkrát". Je to přesně to, co teď cítím ... strach!:( Třeba poradíte, mám se s ním sejít?

Už přes rok jsem Tě neviděla,
tvou tvář už skoro zapomněla.
Bolest už skoro celá odešla,
i vzpomínky na Tebe jsem téměř obešla.
Začals pro mne být cizí pán,
už neřešila jsem otázku co Shakespearův dán.
Klidné a bezstarostné spaní,
už nerušilo mé ze sna lkaní.
V tom tys mě znova oslovil,
tíseň mou taks zase přihnojil.
Já už nechci, já mám z Tebe strach,
a srdce mé už zase bije na poplach.
Z mých slov napsaných Tobě,
ty tušíš, že city mé leží už dávno v hrobě.
Taky ty víš, že je umíš vzkřísit,
však lektvar správný budeš dlouho mísit.
Zavolals mi, prostě se ti chtělo,
mé srdce, ale zaskučelo.
Chceš mě vidět, neznám důvod,
marně hledám myšlenky té původ.
Teď cítím už jen strach,
nechci aby to byl vzpomínek naších krach.
Ty píšeš pořád, neustále,
já chtěla bych jít, ale dále.
Jen nevím jestli cestou svou,
či do dveří Tvých pokud se mi otevřou …
Autor jackie.cane, 16.11.2008
Přečteno 379x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tohle znam,ale misto roku,to byl pulrok,,,videli jsme se ted o vikendu a ze zacatku to vypadalo dobre,bavili jsme se jako stari znami,jako dobri kamosi,vsechno bylo v pohode,a on v nedeli vecer odjel a v pondeli ,kdyz jsem se probudila bylo ve me prazdno ,,,tma ,,,bolest ,,,otevrely se stare rany a ja v tom zas litam,ale nevratila bych cas,spis bych ho chtela videt znovu,chybi mi pohled do jeho krasnych oci

17.11.2008 09:27:00 | strašidýlko-střapatý

..Do duše tvé se nevkradu..
..svůj rozum a cit vem na radu..
.

16.11.2008 11:28:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí