Když se na mne podíváš

Když se na mne podíváš

Anotace: ...

Na bubny mého srdce bijí tři strakapoudi
A oči podobné jsou víru,kam mé strachy proudí
Kdo chce, ten ať se směje, kašlu na soudy,
Dobrovolně uvážu se na řetěz u boudy,
Když se na mne podíváš.

Na oslí kůže v dešti bije mé srdce ztuhlé
A žárem z požářiště mění se v kusy uhle
A žárem z mého nitra měním se v kusy ledu
Ať chci či nechci mlčet, já to ani nedovedu
Když se na mne podíváš.
Autor voedor, 16.11.2008
Přečteno 421x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, Mario de Janiero
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

móóóóc líbí...:))

18.11.2008 17:50:00 | DalfaSalfa

No jasně..co by jeden neudělal pro takový pohled..

16.11.2008 11:15:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí