Naděje

Naděje

Anotace: Nejhorší zrada? Nechte nás doufat...

Co jste to pane si vlastně jen přál?
Počkat až uvnitř mne vzplane ten žár?
Počkat až soudnost se vytratí ven,
až místo ní vkrade se sen?
Až oči se zaplní tisícem hvězd
a okolo boudo hned květiny kvést –
jen kvůli Vám?

Dal jste mi naději, radost i smích
a ač Vám to nevadí, spáchal jste hřích.
Květiny vykvetly, vkradl se sen,
pánovi nezdá se – odchází ven…

Počkejte pane! Vraťte se sem!

Máte mou naději…
Autor Tessap, 16.11.2008
Přečteno 345x
Tipy 6
Poslední tipující: Danah, Psavec, Caracol, Mario de Janiero, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo, máš pravdu, nejhorší je, kdy nám vezmou naději...

16.11.2008 11:52:00 | Caracol

...z mých nejistot vyvěrá jistota nadějí..
doufám, že některé nakonec uspějí..

16.11.2008 11:03:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí