Silly love

Silly love

Anotace: Her heart is broken...(napsána 16.11.2008)

Tak jsi zas jednou chtěla
víc než mohla jsi mít
to černá křídla
na dvěře bila
kvůli tvé malé silly love.

Byl to zvláštní stav
když u baru jsi stála
a další sklenku otočila
co chtěla jsi v ní utopit?
Možná svou malou silly love.

Tak nehledej dál smutek
v srdci dost ho už máš
zas schová tě pod svá křídla
a zahřeje tě dlaní
i když jen na chvilku
tvá malá silly love.

Vysnila sis prince
a v pláč propukla jsi
když spatřila jsi
jeho chladnou tvář
zase jedna malá silly love.

Možná víckrát už ho nespatříš
zrozená k sebevraždě
třeba jednou pochopíš
že nemyslel to tak.
Že i ty jsi byla
jeho malá silly love.

Ale teď perličky rosy
kutálí se po tvářích
má malá silly girl.
Autor mauvais-ange, 16.11.2008
Přečteno 302x
Tipy 3
Poslední tipující: Erazene, Billy Idol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi to líbí

17.11.2008 18:09:00 | Billy Idol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí