Smutná...

Smutná...

Anotace: Smutná holka co se špatně zamilovala

Když mé slzy na zem dopadnou,starosti ze mne spadnou.
V zemi chladných krás,hledám sílu spás.
V zemi chladné chci se skrývat,o mém princi navždy snívat.
O pronci,kterého jsem neměla a pro kterého tolikrát brečela.
Měsíc je mi svědkem tichým,já nechci být tím člověkem lichým...
Autor Olinkaa, 16.11.2008
Přečteno 382x
Tipy 1
Poslední tipující: Adik29
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jen se neboj někde tu tvůj princ je, jen musíš být trpělivá

19.11.2008 19:15:00 | Adik29

i zklamání je částí lásky... vítej mezi námi literáky ;-)

17.11.2008 14:18:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí