K čemu je láska?

K čemu je láska?

Anotace: láska není štěstí...

K čemu je láska?
Ať s ní, či bez ní. Jenom to bolí.
K čemu je láska?
Když pak člověk slzy roní.

Ať ji máte nebo ne,
nakonec stejně smutní jste.
Je zbytečná, jenom trýzní.
Tak proč touží každý mít ji?

Proč každý chce být s někým a né sám?
Vždyť co nám ta láska vlastně dá?
Radost? Na jak dlouho? Štěstí?
Pak zas příjde rána pěstí.

Nikdo nechce zůstat sám, každý se toho bojí.
Ale žít s láskou, to je nakonec to pravé utrpení.
Autor Demony, 16.11.2008
Přečteno 392x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

máš recht.......do háje s láskou

17.11.2008 18:07:00 | Billy Idol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí