Stesk

Stesk

Anotace: Vyznání lásky..

Steskem se soužím,
jak moc po Tobě toužím.
Mé srdce brečí, sténá a křičí,
chce Tě mít u sebe nejlépe hned.

Volám Tvé jméno, lásku Ti vyznávám,
Tebe, jen Tebe já v mysli,v srdci mám.

Miluji Tě, jsi mým snem,
jsi mým štěstím jediným,
jsi mým životem.
Autor Jalisca, 17.11.2008
Přečteno 583x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí