Denisko ...

Denisko ...

Anotace: Jedna basnička pro moje zlatíčko Denisku ... Mám Tě moc ráda Denisko

Něžná i proradná
Krutá i bezradná
Plamen i červánek
Ďábel i beránek
Cukr i sůl
U vůně hřebíčku
V rytmu střevíčků
Císař dnes myslí byl
Za tanec přislíbil
Království půl

Denisko
Noc už je na sklonku
Denisko
podobas úponku
Podoba kytaře
Pro svého vladaře
Denisko
tančíš ...
Ani o tom nevíš ...

Denisko
Sťali už Křtitele
Denisko
Usměj se vesele
Točíš se ve víru
Ústa jak upíru
Krví ti planou

Denisko
Noci už ubívá
Císař se usmívá
Pokojně mohu žít
Všechno lze použít
Pro dobrý vztah
Denisko
Netanči nechceš-li
Denisko
Hosté už odešli
Jenom roj komárů
Dopíjí z pohárů
Krůpěje vína

Denisko
Trochu jsi pobledla
Denisko
V koutku si usedla
Víčka máš šedivá
Nikdo se nedívá
Denisko
Ty pláčeš ... ?
Autor Aliska-Natálka, 17.11.2008
Přečteno 436x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

prvá sloka je vyborna

17.11.2008 20:09:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí