SPOLU !

SPOLU !

Anotace: Tahle básnička je pro mou lásku Seggyho ... :-* Miluju tě !

Seš pro mě hodně
Seš pro mě priorita
Seš pro mě všechno
Všechno co jsem chtěla
Miluju tě a říkáš
Že ty miluješ mě taky
tak proč nad naší láskou
Stahují se mraky
Možná je to naposled
Možná ještě ne
Je to teď na tobě
Včera to co bylo ..
Moc mě to mrzelo
Nechci být bez tebe
Ale vím že nemužu být ani s tebou ..
Bylo v to v nás ... v nás obou
nechci říkat že je to tvoje vina
vím že je i moje ..
Miluju tě !
Par pěknejch vět
Než zhroutí se mi svět
posledních par vět
a obletíme svět
nahoru i dolu
Jenom PROSÍM SPOLU !
Autor Aliska-Natálka, 17.11.2008
Přečteno 630x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

asi zacinas psat ze?? pusobi to na mne tak...

17.11.2008 20:07:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí