Chybíš mi

Chybíš mi

Anotace: Chybí mi..

Chybíš mi
jako mrtvému další léta
Chybíš mi
jako kuřákovi cigareta

Chybíš mi
jako slepému zrak
Chybíš mi
jako obloze mrak

Chybíš mi
jako nebi andělé
Chybíš mi
jako člověku přátelé

Chybíš mi
jako domu střecha
Chybíš mi
jako památníku socha

Chybíš mi
jako louce květiny
Chybíš mi
jako rybě šupiny

Chybíš mi
jako lesu strom
Chybíš mi
jako bouřce hrom

Chybíš mi tak moc
už nezvládám bezmoc..
Autor Billy Idol, 17.11.2008
Přečteno 527x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., mauvais-ange
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

hrozně krásný :)až slzička ukápla

24.11.2008 09:53:00 | Phoe.be

Docela se mi to líbí. Má to svou myšlenku.

17.11.2008 22:34:00 | NikitaNikaT.

:) pekny :)

17.11.2008 21:12:00 | TrendyGirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí