S Tebou

S Tebou

Anotace: ...spolu na cestě od Sabinky k svátku

Po provaze s Tebou kráčím
někdy spadneš někdy tančíš
s lehkostí andělů s těžkostí medvědů
mít tak lék na rovnováhu (brát ho 3X denně)
žít s lehkostí a bez problémů

Po provaze se mnou kráčíš
někdy spadnu někdy tančím
nejsem baletka ani akrobat(co s tím nadělat)

Jedno máme společné
ten provaz života
po kterém spolu jdem
padáme ,létáme,ale vždy se chytáme

Ruce silné mám a těmi tě udržím
NÉ nejsem "Obelix"
ale moje láska k tobě silná je
A TO JÁ VÍM
Autor wojwy, 17.11.2008
Přečteno 608x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí