Miluji tě tvojí (i svojí) uměleckou tvorbou

Miluji tě tvojí (i svojí) uměleckou tvorbou

Anotace: Má lásko dál svým způsobem ti říkám mám tě rád přímo tě miluju jak hudebně tak básnicky. Dál svým způsobem ti říkám mám tě rád. Chceš dokonalýho milence jestliže tvůj tanečník umí dokonale tančit tak ale neumí létat. Neskonale. Ukážu mu bránu zázraků.

A TY MĚ Lásko nechceš vidět. Jsem uplně down jen kvůli tvé krásné lásce miláčku. Já tě chci.Chci být s tebou každou minutu a sekudu svého sladkého života má VYSNĚNÁ. Tys moje vyvolená umělkyně. Ten prázdej sál mám jen naschvál jen kvůli tobě lásko. Jsi moje Karin a já jsem tvůj Miky. Vášeň nás dvou je jakýmsi elixírem který nedá spáti mě a tobě. Myslíme na sebe jak umělecky tak v čtyřrozměrné realitě. Nedokážu bez tebe žít má sladká bronzová slavice. Miluju tě!!! Kvůli tobě půjdu kam se dá!!!!! Jen a jen tebe Lucinko tebe hledám dále ve svém srdci. Klidně to vyzpívám do celého světa. Má sladká Manon, hvězdičko a světová špičko budeš ta nejžádanější po boku nejnápaditějšího romantika, milujícího tvou náruč hudební. Lásko má věř že se nikdy nevzdám.Bojuji za svou krássnou hudební polovičku básničkou i písničkou neboť ta léčí všechny neprobuzené snílky ze spánku. Ta síla a energie nazývá se bojem miláčku!!!
Lucie Vondráčková chci být tvůj manžel!!!
Autor Básník lásky, 17.11.2008
Přečteno 391x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

já ti nevím...

17.11.2008 23:22:00 | jarkaj

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí