Půjdu kam koliv

Půjdu kam koliv

Anotace: ***

Tak pozdě, jsem se zajímal
Kdo mi tu byl vzít místo?
Když sem pryč, budeš potřebovat lásku
Světlo ve stínech na tvé tváři
Pokud by velká vlna spadla,
Mohla by spadnou na nás všechny
A mezi pískem a kamenem
Mohla bys to udělat sama?

Pokud bych mohl, pak bych chtěl
Půjdu kamkoli, kam půjdeš ty
Cesta vysoko vzhůru nebo nízko dolů
Půjdu kamkoli, kam půjdeš ty

A možná, zjistím
Někdy cestu zpět
Sledovat tě, vést tě
Přes tvé temné dny
Pokud by velká vlna spadla,
Mohla by spadnout na nás všechny
No, doufám že tu je někdo venku
Kdo mi tě může vrátit

Útěk s mým srdcem
Útěk s mou nadějí
Útěk s mou láskou

Vím teď, jak tiše
Můj život a láska budou mít možná stále úspěch
V tvém srdci a tvé duši
Zůstanu s tebou, co celý čas

Kdybych mohl vrátit čas
Půjdu kamkoli, kam půjdeš ty
Pokud bych tě mohl udělat mou
Půjdu kamkoli, kam půjdeš ty
Autor Mausik, 18.11.2008
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí