Láska

Láska

Anotace: Pro mého miláčka..

Jsi a to pro mě znamená opravdu moc.
Jsi hluboký a také tajemný jako svatojánská noc.

Ve Tvých modrých očích je vidět rošťácký plamínek,
moje srdce je plné našich společných vzpomínek.

Jsi mojí touhou, mým něžným snem,
plníš moje přání, jsi mým andělem.

Moje srdce je hřejivé, plné tužeb a hlavně lásky,
je plné odhodlání a něhy, přání a snahy.

Nejsem dokonalá, leč s Tebou se tak cítím,
moje srdce miluje a za to Ti patří díky.

S Tebou projdu i nocí temnou, prosím lásko,
zůstań tu se mnou.

S Tebou nemám strach, nemám už obavy,
cítím se v bezpečí, pro me jsi pořád tady.

Vem mě lásko za ruku a už nepouštěj..
Autor Jalisca, 18.11.2008
Přečteno 764x
Tipy 3
Poslední tipující: Mario de Janiero, nrocinu Jednorožec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře

Dávám ST a hlavně to dej miláčkovi prečíst, at ví ... držím vám palečky! :-)

18.11.2008 12:01:00 | nrocinu Jednorožec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí