Hvězdy

Hvězdy

Anotace: A zase hvězdy..

Jasné hvězdy na obloze dnes zářivě svítí, je to nádhera, mají nádech letního kvítí.

Když jasná hvězda padá z nebe, vzpomínám na Tebe, chci jen Tebe. Přej si něco miláčku.

Pomaly letí, letí, letí, dopadne až k nám, tak pozor na hvězdné smetí.

Přál sis něco? Stihl jsi to? Prozraď mi to..

Přál jsem si zažít něco krásného, ale to už se mi splnilo. Mám Tebe, mám svou krásku, co víc si můžu přát? Snad jen abych Ti svou lásku dokázal najevo dát.
Autor Jalisca, 18.11.2008
Přečteno 385x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí