PROMIŇ!!!

PROMIŇ!!!

Anotace: pro mého bývalého přítele, kterému jsem moc ublížila

za všechno se ti moc omlouvám,
na chvíle spolu strávené vzpomínám.
Promiň, že jsem ti ublížila,
kéž bych paměť vymazat dokázala.
Prosím netrap se kvůli tomu co se stalo,
asi to tak být mělo.
Stejně tě hrozně moc miluju,
nikdy na tebe nezapomenu!!!
Vždycky mě budeš v srdíčku hřát,
i když jsi teď jen kamarád...
Láska k tobě totiž pořád hoří,
plamínek, který nikdy nedohoří.
Promiň, že jsem ti naději dala
a vzpápětí na to ti ublížila.
Znamenáš pro mě hrozně moc,
nedokážu si pomoct.
Rozum nad city vítězí,
život nám to rozhází.
Nevím jak ti vysvětlit mám,
že i tak tě ráda mám!!!
Snad zůstanem aspoň přátelé,
to je však jen na tobě.
Promiň za vše jak jsem ti ublížila,
ztratit jsem tě nikdy nechtěla!!!
když jsem se tě vzdala,
smysl života ztratila.
Autor šášátko, 18.11.2008
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí