bonjour*

bonjour*

Anotace: ***

je čas přiznat si lež
(a pravdu)
nesmíš mi věřit
nevím, proč jsem ti včera odpověděla
že jsem šťastná

snažila jsem se to potlačit
všem něco nalhat
a nejvíc sama sobě
jenže to nejde
a dneska, když jsem četla její poezii
mi to zase došlo

(jsem ochotná se tě vzdát)

je to všechno v háji
chci tě
ty mě ne.
tečka
zapomenem
budem šťastný každej jinde
a s někym jinym
na jiný cestě,na který budem stopovat
(já potkám jacka
ty ne
bude tě pozdravovat)

chci tě.
víc než kdy jindy
zas tak ne
bolí tě to?
nebo je ti to vlastně
poměrně ukradený..
díky.

ta kniha je moje bible.
nechápeš ani nikdo jinej
hlavně, že já a můj imaginární
všechno
chápem
Autor Layla., 18.11.2008
Přečteno 257x
Tipy 3
Poslední tipující: Alfííík, Bíša, jusTMee
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

L... ma draha L...
.

18.11.2008 20:02:00 | Me and you and all the others

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí