Láska vlčí

Láska vlčí

Anotace: 45% Holešov

Modrá hloubka nekonečná,
na dně,
dvě malé perly černé,
rvou mou duši,
na kusy.

Jsem vůdce vlčí,
a přece srdce trpčí,
pro lásku tvou,
pevně nedobitnou,
zoufám,
toužím,
v modlidbách kroužím,
jen a jen...nad tebou.

Bílí zajíc,
s krvavým límcem,
chladné srdce,
bílé vlčice,
neobměkčí více,
srstí pokryté líce.

Chodím jak prašivý pes,
prahnoucí jen po té,
co k milování stvořil les,
jen její city,
jsou tak kruté!
Autor HKvH, 18.11.2008
Přečteno 390x
Tipy 3
Poslední tipující: Helena Buchtová, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí