Páska přes oči

Páska přes oči

Anotace: Jakožto nelidi,neznají lidský cit...

Sbírka: My favorite

Páska na oči
před četou popravčí
čekám,až vykročí

Na úzkých kolejích
široce rozkročeni

Miřte na srdce,
teď jak nikdy bije
Miřte na mozek,
co tolik žije
Miřte na oči,
co nahou jí viděly
A jistě na ruce
co směle jí držely

Hlavu mi asi otočí na západ
Východ slunce nemám už hledat
Oddělí jí od zbytku těla,
to aby na Tebe zapomněla

Přetrhnou řetězy,pavučiny,lana
chtějí abys zůstala tu na světě sama.

Co však nikdo z nich netuší
Jak diamant rozruší?
Nemaje kladiva,nemaje dynamit
Snaží se nás od sebe násilně oddělit...
Jakožto nelidi
Neznají lidský cit

Až se probudíš,
jako když sundají
Ti z očí pásku
Nebudu před četou
Budem vedle sebe
předávat si lásku

autor: Petr Z
Autor Petr Z, 18.11.2008
Přečteno 514x
Tipy 8
Poslední tipující: gallatea, Rozárenka, Mbonita, Pešulka, Zdenek, Kristine Clary-Aldringen, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

citu není nikdy dost
a proto daruj ho
jen tak pro radost..

18.11.2008 18:48:00 | Mbonita

...zaujalo pojetí obsahu

18.11.2008 18:16:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí