Proč?

Proč?

Anotace: neni co dodat

Vzpomínáš na naše chvíle?
už je to daleko jak míle.
Trávili jsme spolu čas,
nechodila jsem domu včas.

Každý okamžik stebou,
byl jak pohádka ve dvou.
Polibek od tebe sladký jak med,
ukojil mou touhu hned.

Nezapomenu jak to bylo dál,
vzal si mi srdce a šel sám.

Jiná za to mohla,
svědomím ti pohla.
Ona mi tě odvedla,
a potom tě podvedla.

Poznal jsi tu beznaděj,
možná ti pomůže darmoděj.
Tímto se loučím ve verších svých,
každej zakusí pravdu ve větách mých.
Autor Filunka, 18.11.2008
Přečteno 366x
Tipy 2
Poslední tipující: Someday
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

každej zakusí pravdu ve větách mých.....
Uz jsem zakusila...
Jinak krasne napsana basen!!:)

18.11.2008 21:48:00 | Someday

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí