Pokaždé

Pokaždé

Anotace: ...

Pokaždé, když se zrodí den
jak dítě, jako první květy,
já dávám Ti sta nových jmen
a v ústech splétám sladké věty
jak pramínky vlásků
já láskotepec zmámený
Ti vplétám do spánků
lásky žhnoucí plameny.

Jsem jako listí podzimních časů,
unášen zmítám se v lásce k Tobě,
chci cítit vůni Tvých květoucích vlasů,
chtěl bych Tě přivinout k sobě
jako země těla květů,
jako křídla motýlí
sladký nektar ze Tvých retů
upíjet chci na chvíli.
Autor Akrij8, 18.11.2008
Přečteno 483x
Tipy 8
Poslední tipující: frangir, Myrja, Veselý Drak, Holis, sýc, jusTMee, Simísek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska je motýl....často přelétavá, ale krásná.

05.12.2008 17:40:00 | slunecniceee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí