Děkuju...

Děkuju...

Anotace: je pro člověka který mi pomůže za jekokoli situace ať jsem na dně nebo v oblacích... Dík za to že tady jsi pro mě

Přemýšlím co v Tobě vlastně všechno mám,
jsi to nejlepší co vůbec znám.
Vím, že se mnou tento názor nesdílíš,
do mého srdíčka celý se časem vplížíš.

Jsi hodný a toho se snažím si vážit,
přála bych každému tohle zažít.
i přesto, že není každý den bezchybný,
ne jenom začátek byl tak slibný.

Každý máme své chyby, ale právě díky nim Ty to jsi,
ten o kom mohly by klidně být všechny mé sny.
Moc jsi mi pomohl a za to Ti děkuju,
budu se snažit a s Tebou to zvládnu slibuju.
Autor Kopretinka, 18.11.2008
Přečteno 452x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

možná trochu mimo mísu - napíšu ti ;-))))
.........
bacha ;-) jim se nemá děkovat .. a když tak potichu do ouška ;-)))

18.11.2008 23:07:00 | jarkaj

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí