Raná

Raná

Anotace: ...

To ráno nad Ranou
láskou raněný
na křídlech rogalích
protínám svítání
jen větrů ševelení
ticho..a z polí pýr..
jsem netopýr
co letí na ranní
slyšíš to volání?
prosby a škemrání
kdo mně as zachrání
kdyš neodpovíš
zkoušel jsem letět výš
vždyť víš
a znáš ty moje pády
i malý zrady.
To ráno nad Ranou
dávno máš postel ustlanou
z noci co nebyla
ta rána do týla
ještě bolí
padám do údolí
stínů..
snad ještě chytnu slinu
cos za mnou poslala...
Autor zenge, 19.11.2008
Přečteno 301x
Tipy 3
Poslední tipující: Myrja, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pro mě je to dosti myšlenkové, vysoké létání, má rázné padaní, je lépe držeti se při zemi...

19.11.2008 16:16:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí