Vzpomínky

Vzpomínky

Anotace: ...

Vzpomínky na nedávné časy,
časy nepředstavitelné krásy.
Jak se mi to v hlavě honí,
slzy velké se mi v očích rojí.
Byli jsme do sebe zamilovaní,
to už však pravda není,
ze skutečnosti se stalo snění.
Nejraději bych zpět to vzala,
a zas tě sladce líbala.
Po tvých dotycích se mi stýská,
chybí mi tvá přítomnost blízká.
Srdíčko moje stále víc bolí,
podivné myšlenky se v hlavě rojí.
Pomalu a potichu umírám,
do depresí upadám.
Jen jeden člověk ví co se děje,
ale umřu dřív než se naděje.
Nestihne říct ani hlásku,
už tak život vysí na vlásku.
Autor šášátko, 19.11.2008
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí