tvoje

tvoje

Anotace: ...

Tvoje oči na jiné lidi hledí,
tvoje ruce mě už nepohladí.
Tvoje sladké rtíky,
nemohu chutnat tvé polibky.
Tvoje něžné obětí,
mě už asi nikdy nepohltí.
Tvoje srdce jsem zranila,
tebe tak navždy ztratila.
Tvoje srdce rozbité je,
už ti zbývá jen malá naděje.
Tvoje oči slzy roní,
ale lásku neodplaví.
Naše láska se ani utopit nedá,
protože je navždy nesmrtelná.
Přesto, že jsme ti ublížila,
milovat jsem tě nikdy nepřestala!!!
Autor šášátko, 19.11.2008
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí