láska

láska

Anotace: když Vám na někom záleží, jak být bez nej?jak?

bez tebe mě život změní
jsi má láska, jsi mé snění
jsi můj pocit bezpečí,
jsi mé objetí, které nemám
po němž toužím

jsi má náděj, že život není jen past,
že život není jen lest a zrada
že život není jen ta skála chladná

ty jsi jako blankytná pavučinka
co dopady tlumí
co občas hlavu splete
kouzelný svět, hebký
umíš vykouzlit

kapka padá,
tříští se o holou zem
moře prázdné nenaplní
jako kamínek, co pod tíhou života
nechce padnout na dno
jak má plout na vodě??
....
jak mu chceš říct, že se to musí naučit??
vždyť ví, že to neumí
Autor Meriel, 19.11.2008
Přečteno 651x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, Rbb, nocni.labut, NikitaNikaT., Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

i stalo se že kámen se proměnil

24.11.2008 17:11:00 | Rbb

Má to pěknou myšlenku.

19.11.2008 19:41:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí