Láska není a nikdy nebyla

Láska není a nikdy nebyla

Anotace: Psané volným veršem. O lásce, která vůbec není... neexistuje...

Existuje vůbec láska?
Všichni říkají, co to je.
Všichni se nad ten pocit povznáší a
svádí to na něj.

Ale proč mám dojem,
že to jsou jen prachsprosté lži,
obyčejné výmysly,
jak obalamutit naše srdce.

Všechno si malujeme
těma nejzářivějšíma barvama,
co můžou být,
co na paletě najdeme.

Ale je to jen sen,
obyčejná fantazie z naší hlavy.
Realita je jiná,
drsná, hrubá, bolestivá.

Ať si říká každý,
co chce, ať se brání zuby nehty.
Láska neexistuje a není.
Jsou to jen lži našich srdcí.
Nenalhávejme si neustále to stejný...
Autor Cassée Moteur, 19.11.2008
Přečteno 327x
Tipy 2
Poslední tipující: Prdelka10
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Příjde mi to spíš jako úvaha..

22.11.2008 23:47:00 | Tymi14

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí