Zmatená

Zmatená

Anotace: bolí mě jeho (předstíraná?) lhostejnost... napsána při hodině latiny 19.11.2008

Jsem zmatená
z tvých chladných očí
co v noci mě hřály.

Jsem zmatená
když říkáš
že nechceš nic
a přitom
všechno mi bereš.

Jak najít v lhostejnosti
kapku lásky
je všechno jinak
než se zdá?

Toužím po tobě
a ty odpovídáš
jenže jinak
než chtěla bych já.

Jsi kus ledu
co v dlani mi taje
možná pomalu
možná jistě.

Jsi ten, co netouží
nebo se musí
jen osmělit?
Co v srdci svém
nemůže mít klid.

Protože já toužím
a ty odpovídáš
jenže jinak
než chtěla bych já.

Jak najít v lhostejnosti
kapku lásky ...
je všechno jinak
než se zdá?
Autor mauvais-ange, 19.11.2008
Přečteno 340x
Tipy 8
Poslední tipující: Erazene, Holis, Likynka, Zweiblumen, enigman, Grizzzelda
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí