Blesk

Blesk

Anotace: Něco o snění a realitě :) Za komentáře budu velmi vděčná :)

Krásné ráno blesk narušil,
že ještě spím - netušil...
s křikem protnul sluneční oblohu
a já už dál sladce snít nemohu...

S úderem hromu,
poslal mě domů...

...od Tebe pryč
-ke smutku klíč...

...nešťastný blesk
-zbyl mi jen stesk...

...po Tvém náručí...

Krásné ráno blesk narušil
že mě tím probudí - netušil...
že mě tím probudí, kdyby byl věděl
radši by práce své jinde si hleděl...

Budiž mu však odpuštěno,
nevzbudil mě přes týden.
Přes víkend mám dovoleno,
býti s Tebou každý den...
Autor Etain, 20.11.2008
Přečteno 324x
Tipy 4
Poslední tipující: el viento, strašidýlko-střapatý, Lissa
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je moc hezke...

21.11.2008 09:07:00 | strašidýlko-střapatý

Jůůůůůůůůůůů!! :) Tahle se mi libí nejvíc... Moc pěkný kousek!!!! :o*

20.11.2008 13:13:00 | Lissa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí