Milenkám

Milenkám

Anotace: ...vždyť jsou tak úžasné

Na barové židli ve výšinách,
po skleničce dobrého vínka,
postel s dívkou v bílých peřinách,
sen nejednoho snílka.

Rty svlažené zakázanou krví,
vlhká bříška prstů z koutů tajemna,
v náruživé vášni kouzlo jejich tkví,
objetí dnu oplácí pouze její tma.

Hříchů několik za jediný večer,
polibků mnohem, mnohem více,
na nebi nejsou hvězdy, ale svíce,

kamarádem do dneška byl jen dřevený kačer,
na barové židli ve výšinách,
poznal jsem tvé kouzlo v tvých nížinách.
Autor Láďa, 20.11.2008
Přečteno 336x
Tipy 11
Poslední tipující: ziriant, Holis, Bíša, WAYWARD, Mbonita, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...souhlas :-)

20.11.2008 16:37:00 | WAYWARD

Konec drobet lechtivý... :o) Jináč dobré.

20.11.2008 13:44:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí