Moje srdce a Moje duše

Moje srdce a Moje duše

Anotace: tyhle básničky prostě patří k sobě....a název je trochu moc sebestřednej, tak když vás napadne lepší....

Moje srdce....

Moje srdce na střepy
-to už nikdo neslepí.
Moje srdce krvácí,
touha žít se vytrácí...
Moje srdce nezacelí
nikdo, kdo s jinou v posteli
moje srdce podvádí
-a zradit mu nevadí.
Moje srdce zvečera
realita přejela.
Moje srdce roní slzy
Moje srdce pukne brzy
Naše srdce-zemřela.

Moje duše....

Moje duše na kusy
-sebevraždy pokusy.
Moje duše naříká,
smuteční šat navlíká...
Moje duše bez mozečku
táhne za sebou svou vlečku
-moji duši ubohou,
co nedrží se na nohou.
Moje duše-skrytá zášť,
Moje duše-ze slz plášť.
Moje duše na hřbitově
Moje duše ve svém hrobě
Naše duše-každá zvlášť.

Říjen
Autor DalfaSalfa, 20.11.2008
Přečteno 353x
Tipy 2
Poslední tipující: 6thSun, Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí