Nahota

Nahota

Anotace: ....:)

Sbírka: S láskou bez lásky

Stojím tu před Tebou,
melodie pozdějšího smíchu,
nenávratným v prostoru ticha.

Před Tebou tu stojím,
šašek v šatstvu odděném mého Pána,
na dvoře bláznů.

Se sklopeným zrakem,
ubírá se touha říct Ti „snad“,
bez jazyka a rozumu.

Zrakem sklopeným k zemi,
vpouštím do sebe,
náhlou vlnu proseb a nařčení.

Za světla tmy,
směje se beze-jména tvář,
bez obličeje za pochodu neslyšných trubek.

Za tmou se světlem,
drží se Tvá ruka mé,
pohledem připomínající pláč.

Sám bez šatů, procházím až tam kde nenacházím slov.
Sám bez šatů, svlečen donaha bez Tebe.
Autor Without Love, 20.11.2008
Přečteno 583x
Tipy 10
Poslední tipující: Agniezka, Mario de Janiero, Holis, nocni.labut
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

docela smutné vyznání
pro mne chvílemi poněkud krkolomné
ale přesto půvabné

20.11.2008 19:14:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí