Blues.

Blues.

Anotace: .. věnována... /13.12.08 tomu bude rok/

Na hvězdnej prach
roztříštěný světlo reflektorů
mi zůstává na bříškách prstů,
když jednou rukou
hraju na dvě klávesy.

Protančili jsme boty,
vínem polili stůl,
šaty a nakonec
si potřísnili rty.
/tichým orgasmem/

Chtěla jsem zprvu hrát
jinou skladbu.
/diváci tleskali,
stáli pod mými okny
a naléhali/
Nikdy bych tu píseň nevynechala,
ale asi bylo na čase
změnit repertoár.
/křičel jsi ze všech nejhlasitěji/

První tulipán na jaře
vykvetl pro nás,
(křičel, když přicházel na svět),
v létě jsem trhala okvětní lístky kopretin,
na podzim jsem přemlouvala růže,
ať ještě neodkvétají...
... a v zimě zbyl jen jediný květ,
pohled do tvých očí.

Necvičím si žádný dějství
divadelní hry,
ani si před spaním nesnímám
škrabošku.
Jenom piju třetí čaj
v tlumeným světle cukrárny.

Vlastníš originály mých citů,
žádný ohmataný kopie.
Vlastníš první výtisky mých básní,
první a jediný.
Vlastníš mý srdce.
Bez řečí a frází.
Odevzdala jsem se.
Přečteno 412x
Tipy 9
Poslední tipující: Vlk v rouše, Renatka, Holis, J.U. Ray, Myrja, už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné vyznání

22.11.2008 13:09:00 | Myrja

wau,jenom koukam,co zvladnes vyplodit.je skvela,M.takova...pro nej :D.
vazne se ti povedla. ;)
au revoir*

20.11.2008 21:54:00 | Layla.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí