Malý životy.

Malý životy.

Anotace: psána v noci, za nespánku, ze 17.11.08 na 18.11.08 ;)

V prázdným bytě,
rozlitý mlíko na podlaze
a dvě rozsvícený svíčky na stole.
Můj těkavej pohled
klouže po nahým těle v zrcadle
a utíká k městu za oknem.
A možná nejsem sama,
která nespí.

Pocit prázdnoty,
opětovné volání o pomoc,
ve velkoměstě mi nikdo nepomůže.

Předvánoční panika
dusí mě zevnitř,
nedokážu se bránit
násilníkovi v parku.
Jsem moc slabá,
abych mohla utíkat.
Každej jednou
/někteří víckrát/
prohrává svůj boj.

Odjíždím od tebe,
uprostřed noci,
odjíždím cejtit to štěstí z naší lásky,
který nedokážu mít s tebou.

Přestala jsem strhávat nálepky,
lakovat si nehty,
chodím brzo spát,
kafe piju jen příležitostně,
opíjím se jen příležitostně,
kouřím jen příležitostně.
Ale podvádím tě pořád.
Bez důvodu.
A s rozkoší.

Neposlouchám tě,
i když si myslíš že jo.
Neposlouchám celej svět.
Protože mě nezajímá.
Obřadně pálím sešity z matiky,
obřadně utíkám z domu.

Snažím se najít bod,
kde bych byla „fakt šťastná“.
A snažím se,
abys prostě pochopil,
že tě i přesto miluju.

A vím,
že to asi nebude jednoduchý.

Jednou mi věř.
A slib mi,
cos neslíbil jiný...
... že počkáš.

/protože v tom je celej svět/
Přečteno 298x
Tipy 11
Poslední tipující: Kristýnka15, Renatka, Slečna s pokřiveným charakterem, Holis, callowsick, už ne pernikova princezna, enigman
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

čtu jí znova...a znova... a tak...
/teď vůbec nepíšeš. vim, že tomu nejde jen tak poručit...dlouho jsem od tebe nic nečetla/
objímám, má drahá sedmikrásko*

12.01.2009 18:15:00 | Layla.

i když básně toholhle tipu nemusim...
vyrazilo mi to dech, je to pravda, jsi v tom celá ty..
Čekáš už dlouho, snad tisíc let
pak zeptáš se mě znova
příjdu
... a zatočí se svět

25.11.2008 21:11:00 | Slečna s pokřiveným charakterem

nadherna...
tak hrozne plna pocitu.
ze se mi chce malem brecet.

21.11.2008 07:50:00 | už ne pernikova princezna

...
nejak mi asi dosla slova...
je prekrasna,M. ... jsi v ni ty...je v ni vsechno...

20.11.2008 22:05:00 | Layla.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí