červy místo motýlků

červy místo motýlků

Anotace: ..i takové věci se stávají

Ten déšť to všechno zavinil...
smyl nám lásku z dlaní
a kdo ji pevně nechytil
..již nepodívá se na ní.

Protekla mi mezi prsty snadno
tak jako slzy cestičkou z pudru
zbyl jen pláč,vztek a chladno

Prý lituješ všeho zlého...
jenž si se na mne dopustil
proč tedy toho srdce ubohého
pobodal si a opustil?

V tom prstýnku cos mi dal
v tom se slzy ukrývají
ach,kéž by tě sám ďábel vzal
žes s jinými v noci spal

Z motýlů v břiše
červy si udělal
nakonec odešels tiše
s úsměvem někam v dál

Tolik jsem toho naplakala
jako by půl duše mi někdo vzal
tolikrát jsem se nocí strachovala
Ale proč?
..byl jsi jen hajzl,co s jinými pospával
Autor Kite.Kat, 20.11.2008
Přečteno 335x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, jedam, WAYWARD, slečna Nefertiti
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...je to veĺmi dobře vyjádřeno,nabito pocity(přečti"Květoslav"ode mne,tam je to taky)...jestli chceš

20.11.2008 23:38:00 | WAYWARD

Z motůlů v břiše červy udělal.. krásně řečeno!:)
ST

20.11.2008 23:28:00 | slečna Nefertiti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí