Hra na netečnost

Hra na netečnost

Anotace: Umíte mi někdo poradit?!

Miláčku, pochop, jak těžké to pro mne je,
když vidím Tě s manželkou ... Duše má pláče!
Řekneš si všechno je v pořádku, má láska se směje,
opak je pravdou, ještě že u mne dovede v tomto rozum před city kráčet!

Nelehkou divadelní roli přiřkl jsi mi včera,
musím být herečkou a svou úlohu zvládnout dokonale.
Vidíš, zase Ti to nedokáži říci a proto se chápu pera,
nemoci Tě políbit a dotknout se Tě, dělá mi problémy neskonalé.

Cítila jsem Tvé pohledy na mé šiji, tolik mě vybízely k ohlédnutí!
Nesmím! Neudělám to! Co za sílu mě to neustále na Tebe myslet nutí?
Nemohla jsem se soustředit na sport, přátelé byli jak cizinci neznámí,
srdce roztrhané na kousky, a ty kousky jsem viděla poletovat před námi ...

Lásko, miluji Tě a vím, že milenkou můžu jen být ...
Neboj se, láska má Ti klid a pohodu v manželství nemůže vzít!
Autor ona_a_on, 21.11.2008
Přečteno 406x
Tipy 1
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myšlenková a upřímná slova, leč je potřeba mu je řéct do očí... pokud Tě miluje, jednoho dne bude s Tebou.

21.11.2008 14:07:00 | NikitaNikaT.

Frankie, mýlíš se ... Je to ohromně milý, hodný, dobrý a inteligentní člověk, kterému já se musím omluvit, protože nemám právo mu tohle prostřednictvím veršů vzkazovat ... Omlouvá Tě, že ho neznáš!

21.11.2008 09:32:00 | ona_a_on

zjišťuji, že Tvůj partner je asi neskutečný trotl.

21.11.2008 07:19:00 | frankie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí